Betty, fiica lui Florin Salam, impresionata de logodnicul ei! Ce surpriza i-a facut Catalin

Betty, fiica lui Florin Salam, si iubitul ei sunt indragostiti lulea unul de celalalt. Catalin Visinescu i-a facut in aceasta seara o surpriza iubitei sale.

Betty a primit de la viitorul ei sot o cutie cu trandafiri si este in culmea fericirii. ”Te iubesc”, a scris ea pe Instagram.

Betty Salam şi Cătălin Vişănescu fac deja planuri de nuntă. Chiar dacă artista nu a împlinit încă vârsta de 18 ani, cei doi sunt pregătiţi să formeze împreună o familie.

Invitaţi în cadrul unei emisiuni TV, Betty Salam şi Cătălin Vişănescu au dezvăluit detalii picante din relaţia lor.

„Suntem împreună de aproape trei ani. Din fericire, ne iubim pe zi ce trece mai mult. (…) Da, Betty vrea să îşi facă un tatuaj. Nu are voie, e mică momentan, doar pe semnătură. (…) O să vină şi inelul, o să vină momentul potrivit. Mai are până la 18 ani. Eu am făcut planul, dar trebuie să rămână surpriză”, a spus Cătălin Vişănescu.

Betty Salam este sigură că iubitul ei a pus ceva la cale şi spune că vrea să fie o cerere în căsătorie specială.

„El trebuie să mă înţeleagă când sunt nervoasă, când mă supăr. (…) Tata mi-a dat verde pentru tatuaj. Eu nu vreau să îmi fac toată mâna, vreau ceva mic. (…) Eu îl cunosc foarte bine. Sunt sigură că şi-a făcut un plan mare pentru a mă cere în căsătorie”, a mai spus Betty Salam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *