Florin Salam si Roxana Dobre in atentia publica

Florin Salam: a cerut test de paternitate?! Cine e tatăl copilului din pântecele Roxanei Dobre?

 

Roxana Dobre a confirmat că s-a certat cu Florin Salam şi că a plecat de acasă, însă neagă că cei doi s-au despărţit. Soţia manelistului susţine că ea şi Florin Salam s-au împăcat după cearta pe care au avut-o şi după plecarea ei de acasă.

„Nu ne-am despărţit, a fost o mică neînţelegere, care a venit din partea unui membru al familiei noastre. A avut o ieşire din comun. Cearta dintre mine şi soţul meu nu a fost din ce s-a auzit în presă. Este adevărat că am plecat de acasă. M-am ciondănit puţin cu al meu, mi-am luat copiii şi am plecat de acasă.

Nu am fugit nicăieri, aşa cum s-a speculat. Dacă aş fi avut o aventură cu altcineva, primul care ar fi aflat ar fi fost soţul meu. În noaptea respectivă a venit soţul meu foarte revoltat şi supărat legat de ce i-aş fi spus unui membru al familiei noastre. Eu când am auzit am râs puţin ironic. Nu mi se pare nimic deplasat. El a zis că nu i se pare normal, eu i-am spus că atunci îmi iau copiii şi plec.

 

Ca orice femeie, m-am supărat. M-am supărat atât de tare încât mi-am luat copiii şi am plecat de acasă. Florin Salam mi-a spus: «Femeie, eşti nebună?». Am plecat de acasă pentru o seară, două. (…) Nu am niciun alt bărbat, eu nu am soţ de bărbat şi de înşelat. Pentru mine, Florin este cel mai frumos bărbat din toată lumea”, a declarat Roxana Dobre la „Xtra Night Show”.

Roxana Dobre neagă vehement că a fugit cu 500.000 de euro. „Este exclus aşa ceva. Eu nu iau bani de la Florin fără să-l întreb. Poate am fugit cu 500.000 de lei vechi, ca să bag benzină. Soţul meu nu este un pămpălău, să mă fi acceptat în viaţa lui dacă nu era sigur că poate să aibă încredere în mine. În primul rând el este o persoană cunoscută şi dacă aş fi făcut ceva greşit ar fi venit cineva să îi spună, nu ar fi ieşit cineva să vorbească în presă în numele lui. Nu ştiu cine a fost în stare să inventeze aşa ceva. (…) Să le fie ruşine, nu ştiu ce înseamnă o familie, chiar dacă au păr alb în cap”, a mai spus Roxana Dobre.

Roxana Dobre neagă şi ipoteza că şi-ar fi înscenat fuga cu 500.000 de euro pentru că soţul ei ar avea datorii. „Soţul meu nu are datorii. Soţul meu nu mai are datorii de foarte mult timp. Soţul meu a muncit tot timpul. (…) E răutate”, a mai afirmat Roxana Dobre.

Mesajul Roxanei Dobrei pentru Puiu Gheorghiu

După ce Puiu Gheorghiu ar fi spus că Roxana Dobre ar trebui să ceară un test de paternitate dacă este însărcinată, Roxana Dobre a replicat: „El nu ştie ce fac eu cu soţul meu. Nu ţi-e ruşine? (n.r.- lui Puiu Gheorghiu). Ai păr alb în cap, ai doi copii. Revenim la ideea că am făcut şi bărbaţi geloşi fiindcă Florin Salam e aşa bun cu mine. (…) Lumea e foarte rea, Florin ştie cel mai bine, din cauza asta s-a şi retras din această lume”, a declarat Roxana Dobre.

Oare peste o săptămână cu cine mai fug? Din răutate sunt făcute. Nu vreau să-i mai dăm numele (n.r. Văncică, fostul iubit) pentru că are familia lui şi nu are rost să-i mai facem atâta publicitate şi pentru această familie. El are o familie, eu am o familie, acum nu mai are rost să mai vorbit ce s-a întâmplat acum 108 ani. Când eram o puştoaică…greşesc femei care sunt măritate… Când eu am doi copii şi familie, nu le e ruşine?”, a spus Roxana.

Mai mult decât atât, vedeta este însărcinată, iar Puiu Gheorghiu, impresarul manelistului l-ar fi sfătuit pe Florin să facă test de paternitate la acest copil, dacă se va naşte.

 

În cazul în care prin absurdul absurdului se va naşte îl voi sfătui să facă testul de paternitate”, a spus Puiu Gheorghiu, pe un post TV.  

Nu interesează pe nimeni că sunt însărcinată. Nu ştiu de ce mă urmăreşte acest trecut. Să le fie ruşine pentru că au intrat în casa mea şi pentru că au mâncat cu mine la masă. De unde ştie el (n.r. Puiu Gheorghiu) care este viaţa mea intimă cu soţul meu? Nu am nicio treabă cu niciun alt bărbat. Nu am bărbat de lăsat sau de înşelat. Am un soţ bun. Am cel mai bun soţ din lume şi de aceea nu am nevoie de nimeni altul, a mai spus bruneta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *