Gata! Betty și-a făcut bagajele și a plecat de acasă! Florin Salam n-a mai avut ce să facă!

 

La o lună de când iubitul ei, Cătălin, a cerut-o în căsătorie, Betty Stoian a făcut încă un pas important în relația lor. Artista s-a mutat împreună cu viitorul ei soț.

Betty Stoian, fiica cântărețului de manele, Florin Salam, și Cătălin Vișănescu au o relație frumoasă de trei ani de zile și se iubesc la nebunie.

După ce Cătălin a pus la cale o spectaculoasă cerere în căsătorie, care a avut loc pe aeroportul din București, iar Betty a spus „da”, cei doi îndrăgostiți s-au mutat singuri, într-un apartament, departe de părinți.

„Stăm deja împreună. Încă nu am făcut cununia și nici nunta, le-am programat pentru la anul. Ideea de a ne muta împreună s-a născut firesc. Amândoi ne doream foarte mult să experimentăm viața în doi ca să ne cunoaștem și să ne apropiem și mai mult. Locuim singuri într-un apartament. Deocamdată ne este bine ala, după nuntă sau după ce vom avea copii, ne vom face casa noastră”, a declarat Betty.

Se pare că părinții nu au avut nimic împotrivă, ba chiar i-au sprijinit și se bucură nespus când îi văd că sunt fericiți împreună.

Cei doi și-au împărțit deja atribuțiile în noul cămin, fiecare știind ce are de făcut.

„De problemele casnice, să zic așa, ne ocupăm amândoi. Eu sunt responsabilă cu aprovizionare, iar Cătălin cu plata facturilor. În rest, facem totul împreună. Cătălin este cel mai bun bucătar, iar eu mă bag doar la chestii mai ușor de făcut, de exemplu salate. (…) Suntem liniștiți și ne este foarte bine!”, a mai adăugat fata lui Florin Salam.

 

Sursa: wowbiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *