Imagine emotionanta cu parintii lui Carmen Serban! Cu cine seamana artista

Carmen Serban a postat o fotografie cu cei mai importanti oameni din viata ei, parintii. Aflata in vizita, acasa la cei batrani, Carmen si-a fotografiat mama si tatal, iar fotografia a facut-o publica pe retelele e socializare.

Daca mama artistei pare sa se descurce cu batranetea, lucrurile par ceva mai complicate pentru tatal artistei, care nu se mai poate deplasa singur.

Fanii cantaretei i-au transmis cele mai calde urari de sanatate pentru parintii ei, iar multi au fost de parere ca artista seamana foarte bine cu tatal ei.

După ce s-a speculat că ar avea probleme grave de sănătate, Carmen Şerban a ţinut să facă lumină în acest sens. Deşi a povestit că a adormit recent la volan, cântăreaţa a ţinut să-şi asigure fanii de pe Facebook că e sănătoasă tun.

„SUNT SĂNĂTOASĂ TUN – ceea ce vă urez şi vouă! NU AM NICI UN FEL DE PROBLEME DE SĂNĂTATE! Bună dimineaţa şi vă mulţumesc pt complimente, dar şi pt opinia voastră, extrem de sinceră! Totuşi, eu rămân la blond, fiindcă culoarea naturală a părului meu este blond şi pt că mă simt foarte bine aşa. Vă propun să nu mai luaţi în seamă toate aberaţiile care circulă pe internet, în legătură cu sănătatea mea.

Este o ştire falsă! Eu sunt şi mă simt foarte bine, sunt sănătoasă, ceea ce îmi doresc şi pt voi – sănătate şi multă fericire să vă dea Bunul Dumnezeu! Vă îmbratişez şi vă urez un sfârşit de săptămână minunat!”, a scris Carmen Şerban, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *