Cum si-a pus la punct Cristina Guta sotul, dupa ce manelistul a inselat-o cu o moldoveanca? La asta nu se astepta:

Cristina și Nicolae Guță par a avea una dintre cele mai dificile relații din showbiz. Deoarece blonda a fost înșelată cu o tânără din Moldova, poate că acum dorește să îl facă pe muzician să plătească pentru toate greșelile și să vrea să îi facă viața grea.

Jurnaliștii de la Spynews au aflat, potrivit unor surse apropiate cuplului, că, în primul rând Cristina și-a amintit acum că nu a fost în luna de miere, și fiindcă se numește ,,lună” ea vrea ca obiceiul să fie respectat în sensul propriu al termenului, așa că i-a explicat soțului că va trebui să-i facă o surpriză. Blondina vrea să fie plimbată prin lume timp de o lună întreagă!

Se pare că această ,,lună de miere” întârziată se va petrece în ianuarie, Cristina dorește să meargă în locuri calde atunci când în România se tremură de frig. Printre destinațiile alese se numără și Thailanda, Filipine, Singapore, Vietnam și Laos.

Potrivit aceleiași surse, un apropiat al celor doi a mărturisit:

,,Vrea să simtă că este, cu adevărat, doamna Guță. Adică vrea să fie răsfățată, să simtă că are lângă ea un bărbat potent financiar și care o respectă. Așa că i-a explicat, verde-n față, că ea vrea să fie dusă în luna de miere. Dar nu oriunde, ci vrea să aibă o lună de miere cum vede la televizor, motiv pentru care a decis să facă un circuit în Asia. Guță, ca să aibă liniște, a acceptat, știe că altfel i-ar fi greu să reziste lângă ea”.

Sursa: spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *