Pe vremuri făcea furori cu Laura Vass, acum e bărbat de casă. Nunta anului în lumea manelelor! Ginerică Sorinel Copilul de Aur a luat multe kilograme în plus, dar uite cum arată Aleasa lui:

Cunoscut drept Sorinel Copilul de Aur, fostul puști revelație în lumea manelelor s-a căsătorit. Data nunții nu a fost aleasă la întâmplare, căci atunci s-au împlinit și 10 ani de când s-a însurat cel mai important om din viața sa, cel ce l-a descoperit și i-a schimbat destinul, Dan Bursuc.

Dan Bursuc i-a fost si naș de cununie, tot el urmând să se ocupe de evenimentul – ce se anunța fastuos – care a întrunit întreaga lume a muzicii de petrecere și a manelelor. La nunta inventatorului de maneliști Dan Bursuc cu soția sa, Gina (11 septembrie 2011, găzduită de cel mai popular club din București în acea perioadă), au participat 700 de persoane alese pe sprânceană și a totul a mustit de rafinament şi lux. Numărul de artiști tocmiți să anime atmosfera a fost unul record, iar numele sonore, dintre care amintim: Monica Anghel, Luminita Anghel, Nico, Marcel Pavel, Paula Selling şi big-band-ul jazzman-ului Petrica Andrei.

Sorinel (27 ani), pe numele său Sorin-Cristian Alecu și soția sa, Alina, au devenit recent părinții unei fetițe, Anamaria Florance. Lucrurile au început să intre în linie dreaptă după ce manelistul și-a cerut iubita de nevastă în toamna anului trecut, chiar de ziua acesteia, Pepe fiindu-i pețitor.

Devenit acum bărbat în toată firea, Sorinel Copilul de Aur ajunsese la vârsta de 14 ani cel mai cunoscut copil din România, iar în adolescență s-a bucurat de o popularitate uimitoare. Povesta sa de viață e una uimitoare. A plecat dintr-un bordei de chirpici, dintr-un sat din apropierea Bucureștiului și a ajuns în cinematografe, oglindită și prin filmul ”Poveste de cartier”, unde a jucat alături de Florin Călinescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *