Surpriză în familia Guță, abia acum a aflat și cântărețul, nu se mai poate face nimic, faptu-i consumat. Ce s-a întâmplat în familia lor:

 

Nicoleta Guță este singura dintre copiii manelistului Nicolae Guță care i-a călcat pe urme și și-a făcut un nume în lumea muzicii, dar acum blondina a avut un eveniment extrem de important în viață, pe care l-a ținut, se pare, în mare secret.

Nicoleta Guță și Ionică Bangala sunt îndrăgostiți de patru luni și nu au mai putut aștepta, au făcut pasul cel mare, cântăreța și iubitul acesteia s-ar fi căsătorit în mare secret. Cel care a anunțat, pe Facebook, despre fericitul eveniment, a fost chiar noul ei soț, iar prietenii din mediul virtual s-au grăbit să le trimită multe mesaje de felicitare.

Noul ginere al lui Nicolae Guță vine din Petroșani și deține o afacere cu mașini. Fiica cântărețului a mai fost căsătorită, pe când avea doar 12 ani, dar a divorțat după 18 ani de căsnicie.

Tocmai din cauza secretului în care s-a desfășurat totul, putem spune: Nicolae Guță nu mai poate face nimic, a rămas fără fiică! Se pare că vestea despre cuplu i-a luat prin surprindere chiar și pe prietenii apropiați.

Iată-i pe tinerii căsătoriți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *